Cezario salotos – tai vienas populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų tiek namuose, tiek restoranuose. Jos pasižymi ne tik ypatingu skoniu, bet ir tuo, kad gali būti […]
Nepaprastai gardžios idėjos: mišrainės su marinuotais pievagrybiais receptas, kuris nustebins savo skoniu
Mišrainės su marinuotais pievagrybiais yra viena iš tų kulinarinių idėjų, kurios niekada neišeina iš mados. Jos puikiai tinka tiek šventiniams stalams, tiek kasdieniams pietums ar […]
Greitos ir gardžios salotos su grūdėta varške: paprastas receptas kasdienai
Salotos su grūdėta varške – tai vienas iš tų patiekalų, kurie džiugina savo paprastumu, skoniu ir maistine verte. Grūdėta varškė yra lengvai virškinama, turtinga baltymais […]
Paprastas ir skanus burokėlių salotų su majonezu receptas, kuris visada pavyksta
Burokėliai – tai ne tik spalvingos ir maistingos daržovės, bet ir puikus ingredientas įvairioms salotoms, kurios tinka tiek kasdieniam stalui, tiek šventiniams pietums. Vienas populiariausių […]
Išbandytas pomidorų mišrainės receptas žiemai: skonis primena vasarą
Visi, kurie mėgsta daržovių konservavimą, žino, kad pomidorų mišrainė – tai tikras atradimas žiemos vakarams. Ši spalvinga, aromatinga ir lengvai paruošiama daržovių mišinys puikiai dera […]
Lengvas ir gaivus krabų salotų be ryžių receptas vasarai
Vasara visuomet kviečia rinktis lengvus, gaivinančius ir maistingus patiekalus. Vienas iš tokių – krabų salotos be ryžių, kurios žavi paprastumu, subtiliu skoniu ir spalvinga išvaizda. […]
Lengvas ir purus marmurinio kekso receptas: kaip iškepti gardų desertą namuose
Marmurinis keksas – tai vienas iš tų naminių kepinių, kuris visada sužavi tiek savo išvaizda, tiek skoniu. Jo ypatingas raštas, susidarantis nuo šviesios ir tamsios […]
Tobulas moliūgų keksiukų receptas rudeniškiems savaitgaliams
Ruduo – tai metas, kai orai ima vėsti, medžiai pasipuošia spalvingais lapais, o virtuvėje vis dažniau kvepia kepiniais. Vienas iš neatsiejamų rudens skonių – moliūgas. […]
Lengvas ir gaivus pekino salotų receptas vasarai: gardus patiekalas per 10 minučių
Vasara – tai metas, kai norisi lengvų, gaivių ir greitai paruošiamų patiekalų. Orams šylant, sunkūs valgiai dažnai lieka nuošalyje, o šviežios daržovės ir žalumynai tampa […]
Tuno tartaras: elegantiškas užkandis, kuris nustebina paprastumu
Žali žuvies patiekalai ilgą laiką buvo siejami tik su aukštos klasės restoranais, tačiau šiandien jie vis drąsiau keliauja ir į namų virtuves. Vienas iš tokių […]
