Burokėlių mišrainė žiemai su majonezu – tai vienas iš tų patiekalų, kuris daugelio šeimų šaltuoju metų laiku tampa tikru stalo akcentu. Burokėliai ne tik suteikia […]
Virtinukai su grybais – sotus rudens skonis
Virtinukai su grybais – tai tradicinis patiekalas, kuris daugeliui primena jaukius rudens vakarus, kai virtuvę užpildo miško aromatai. Nors virtinukus galima valgyti visus metus, būtent […]
Agurkai su ciberžole ir medumi – originalus skonis
Marinuoti agurkai yra neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, tačiau kiekvienas nori atrasti kažką naujo ir netikėto. Agurkai su ciberžole ir medumi – tai modernus, išskirtinis receptas, […]
Mišrainė su rūkyta vištiena ir sūriu
Mišrainė su rūkyta vištiena ir sūriu – vienas iš tų receptų, kurie idealiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ji pasižymi sodriu, pikantišku skoniu, o […]
Marinuoti pomidorai be kaitinimo – paprasta ir greita
Marinuoti pomidorai yra vienas iš populiariausių žiemos užkandžių, kuriais mėgaujasi daugelis lietuvių šeimų. Tačiau ne visiems patinka ilgas ir varginantis kaitinimo bei sterilizavimo procesas, todėl […]
Blynai su varške – savaitgalio pusryčių hitas
Blynai su varške – vienas tų receptų, kuris niekada neišeina iš mados. Purūs, sotūs ir švelnaus skonio, jie puikiai tinka ramiems savaitgalio pusryčiams, kai galima […]
Varškės apkepas be manų – lengvas ir purus
Varškės apkepas be manų kruopų yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško lengvesnio ir sveikesnio deserto ar pusryčių varianto. Šis apkepas pasižymi puria tekstūra, švelniu skoniu […]
Blynai su obuoliais – rudens pusryčių klasika
Blynai su obuoliais yra vienas tų patiekalų, kurie iš pirmo kąsnio sukuria šilumos, jaukumo ir rudeniškos nostalgijos pojūtį. Nors blynai yra universalus pusryčių ar užkandžio […]
Sausainiai su šokolado gabaliukais – traškūs krašteliai, minkštas vidus
Sausainiai su šokolado gabaliukais – tikra klasika, kurią mėgsta tiek vaikai, tiek suaugusieji. Jie vilioja maloniu aromatu, gardžiu traškumu išorėje ir minkštu, šokoladu prisotintu vidumi. […]
Pomidorų padažas žiemai be konservantų
Pomidorų padažas – vienas iš populiariausių žiemos atsargų, kurį galima naudoti prie įvairiausių patiekalų: makaronų, troškinių, picų ar net sriubų. Naminis padažas yra išskirtinis tuo, […]